Tarief en vergoeding


Vergoedingen binnen de basis verzekering:

PatiŽnten onder de 18 jaar zonder chronische indicatie krijgen 18 behandelingen per jaar vergoed uit de basisverzekering en daarna een wisselend aantal uit de aanvullende verzekering. Het aantal behandelingen dat uit de aanvullende verzekering vergoed wordt is afhankelijk van het gekozen aanvullende pakket.

PatiŽnten boven de 18 jaar met een chronische indicatie krijgen vanaf de 21e behandeling 100% vergoed uit de basisverzekering. De eerste 20 behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering indien die hiervoor is afgesloten.


Vergoedingen buiten de basis verzekering:

PatiŽnten boven de 18 jaar zonder chronische indicatie krijgen alleen behandelingen vergoed als ze een aanvullende verzekering hebben. Het aantal behandelingen dat uit de aanvullende verzekering vergoed wordt is afhankelijk van het gekozen aanvullende pakket.


Praktijk tarieven 2021:

Behandeling oefentherapie Mensendieck     

Ä 35,-

Screening

Ä 14,50

Screening, intake en onderzoek

Ä 46,-

Intake en onderzoek na verwijzing

Ä 46,-

Toeslag behandeling aan huis

Ä 18,50

Eenmalig consult + rapportage

Ä 66,-

Telefonisch consult

Ä 15,-

Niet tijdig afgemelde afspraak
(minstens 24 uur van te voren)

Ä 31,-

Deze tarieven gelden voor behandelingen buiten de basis verzekering: bij cliŽnten die geen aanvullende verzekering hebben, cliŽnten met een restitutie verzekering en cliŽnten die niet verzekerd zijn bij een door ons gecontracteerde verzekeraar.

CliŽnten die aangesloten zijn bij een verzekeraar waarmee wij een contract hebben afgesloten krijgen zelf gťťn rekening. Die wordt direct bij de verzekeraar ingediend.


Gecontracteerde verzekeraars:

Wij hebben dit jaar met alle verzekeraars een contract afgesloten.

Controleer voor de zekerheid de polis/website van je verzekering om te zien welke vergoeding voor jou geldt.

Breng bij de eerste afspraak altijd je identiteitsbewijs mee!

top | home |